בריחת שתן עם שיעול

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/01/2012 | 01:23 | מאת: קרלה

אני סובלת מזה בשנים האחרונות, בימים שאני חולה ומשתעלת אני שמה פדים כמו של מחזור! ומחליפה כל כמה שעות! ב4 וחצי השנים האחרונות ילדתי את שלושת ילדיי, האחרון לפני חודש, הרופאה אמרה לי בבירור לפני הלידה כשבדקה שהרחם צנח, יש לי צוואר אחורי. הלידות היו טבעיות, תפרים מועטים שהתאחו כבר.. מה הכי מומלץ המצב לא נעים בכלל אפילו אני סובלת מזה.. אני בת 36.. תודה מראש!

03/02/2012 | 09:41 | מאת: קרלה

אשמח לקבל תגובה

16/02/2012 | 15:32 | מאת: קרלה

זה די חשוב

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה