צניחת כיס השתן וצניחת רחם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/01/2012 | 12:59 | מאת: שילה

שלום רב, אחותי בת 29 עברה לידת ואקום ראשונה לפני 11 חודשים. בבדיקת אולטראסאונד מקיפה שעברה עלה כי ישנה צניחת רחם וצניחת כיס השתן בדרגה 2. היא חוששת ולא מעוניינת בהליך ניתוחי לתיקון. האם היא מסכנת את בריאותה באם תיכנס להריון שני ללא תיקון ניתוחי של כיס השתן? האם מומלץ לה ללדת לידות קיסריות בעתיד? נשמח לכל הארה והסבר.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה