צורך במתן שתן באופן פתאומי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/01/2012 | 03:47 | מאת: שרי

שלום, בזמן האחרון יש לי תופעה חדשה, מוזרה ומדכאת. באופן פתאומי ללא תחושה מוקדמת יש לי צורך ללכת לשירותים באופן בהול ביותר. עד כדי כך שלעיתים אני לא מצליחה לעצור את ירידת השתן. ואף את ההתחלה התאומית שלו. ממה זה נובע? אולי הקור בימים אלו? ומה עלי לעשות? יש לציין שאני בת 33.5 רווקה ללא ילדים. אובדת עצות. מודה על העזרה מראש

01/02/2012 | 12:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

ראשית יש לבצע תרבית שתן. בהמשך לפנות לאורוגינקולוג להערכה . יתכן ומדובר בכיס שתן רגיז. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה