בדיקת MRI לאגן תחתון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/01/2012 | 19:06 | מאת: מישאל

ד"ר שלום, אני מקווה שאתה האדם הנכון לפנייתי- או לפחות תוכל להפנות אותי לרופא/מרפאה. אימי צריכה לעבור בדיקת MRI באגן התחתון במאמץ ומנוחה. אולם היא לא מצליחה לברר היכן ניתן לבצע את הבדיקה. אשמח לעזרתך תודה רבה

22/01/2012 | 06:49 | מאת: ד"ר קונדריאה

האדמיניסטרטור בקופת החולים שלה, כאשר יש לה הפנייה מרופא, יפנה אותה למכון הנכון ויסדר לה תור. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה