דלף ניכר בוולסלוה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/01/2012 | 19:37 | מאת: הילה

אני בת 52, חולת פיברומיאלגיה, סובלת בעיקר מדחף מיידי בלתי נשלט למתן שתן. לא קמה בלילה לשרותים. בבדיקה אורודינמית נקבע שיש דלף ניכר בוולסלוה. כל הנתונים האחרים של הבדיקה תקינים. איך מטפלים בבעיה? חובה ניתוח או שיש טיפול תרופתי?

18/01/2012 | 11:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

מטפלים לפי התלונה- טיפול תרופתי. הדליפה בולסלבה פרושו דליפה במאמץ- במידה ויש הטיפול ניתוחי אך לא יעזור לתכיפות ולדחיפות.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה