עזרה בריחת שטן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/01/2012 | 23:46 | מאת: אורה

היי ילדתי את בני לפני שנתיים וחצי ומאז יש לי בעיות עם בריחת שטן באופן יומיומי.. אני בת 25 לעיתים זה מתגבר ולעיתים זה ממש מעט.. אני לא מצליחה לשייך את זה למצב סביבתי כמו לחץ וכדומה ,משום שזה תמידי.. אני מרבה להשתמש במגני תחתון אך זה לא תמיד עוזר זה מאוד מפריע לי .. לאחרונה קראיתי באינטרנט על שיטת קינל של תרגול ריצפת האגן.. האם יש משהו נוסף לעשות בנושא??/

18/01/2012 | 09:29 | מאת: ד"ר קונדריאה

ראשית יש לעבור אבחון אורוגינקולוגי. . תירגול ריצפת אגן בעזרת פיסיוטרפיסטית מומחית לנושא תמיד רצוי

18/01/2012 | 10:16 | מאת: ....

תודה רבה אני אנסה לפנות לקופת חולים שלי..צריך הפנייה מרופא משפחה??

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה