בעיות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/12/2011 | 15:05 | מאת: אור

שלום דוקטור, אני מנסה את מזלי כאן כי כבר איני יודעת למי ולאן לפנות, לפני כ3 חודשים החלו אצלי עציירות במתן השתן, אני מרגישה שהשלפוחית מלאה וכאשר ניגשת לשירותים יש לי קושי במן השתן ובדרך כלל יוצא ממש מעט אם בכלל ולאחר 5 דקות אני מרגישה שאני צריכה שוב לשירותים.. זה התחיל לאחר אימונים בחדר כושר בשעות הלילה בעיקר ונהפך למטרד שתוקף אותי כל היום. אני קמה כ5 פעמים בלילה או לפננ שאני מצליחה להירדם ובדרך כלל נירדמת בהרגשה שאיני מרוקנת וקמה עם בטן. נפוחה ושלפוחית מלאה וגם אז איני מצליחה להתרוקן, התחילו גם כאבי בטן נוראים בבטן התחתונה ובצד ימין. עשיתי טאולטרבאונד כליות ויצא תקין, אולטרסאונד שארית שתן יצא תקין. בדיקה גניקולוגית במיון נשים כולל פאפס ואולטרסאונד וגינלי שיצא תקין. תרבית שלילית. ביקרתי אצל אורולוגית מס פעמים והיכ שלחה אותי לבדיקות הנל ולבסוף נתנה לי כדור בשם דטרוסיטול שאמור להקל עלי אך עדיין אין שום שינוי ועבר כשבוע וחצי. אני חייבת לציין שאיני מרוכזת בעבודה, איני יכולה להתאמן כבעבר בגלל הדחיפות במתן שתן( שיעורי סספינינג זהייתי עושה 3פעמים. בשבוע איני יכולה לעשות כי הדופק שלי ככבר לא נשלט ומקפץ ישר וגם אני מרגישה דליפה לאחר עשרים דקות) אני לא מזכירה אפילו את ענין קיום יחסים שאינו אפשרי מבחינתי כלל במצב הזה כי ההרגשה היא שאני מכווצת כל הזמן ויש שלפוחית מלאה וכשניגשת לשירותים טיפטופים. מבחינת יציאות של צואה אני ניכנסת פעמיים ביום כשבעבר זה היה פעם אחת. אנא המלצתך.. הנני עובדת עצות כבר. בת 25.

02/01/2012 | 11:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

ראשית פני לנוירולוג לבדיקת עצבים מלאה לאחר מכן לאורוגינקולוג להשלמת האבחון. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה