צניחת דופן הנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/11/2011 | 13:33 | מאת: עדי

שלום, אני בת 23 אחרי לידה אחת. כבר בבדיקת 6 שבועות שלאחר הלידה אמרתי לרופאה שיש לי תחושה מוזרה בנרתיק כאילו הדופן שלו נופל כלפיי מטה ולוחץ. היא אמרה שזה בסדר וזה יעבור לבד אני עכשיו עשרה חודשים אחרי הלידה וזה לא עבר זה מפריעה לי בקיום יחסים ולפעמים זה גם כואב תחושה של לחץ חזק כלפי מטה, מה זה. מה עליי לעשות?

01/12/2011 | 08:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לאורוגינקוטלוגיה בקופה לאבחון הצניחה. נראה שבשלב זה נמליץ על תירגול ריצפת האגן לחיזוקו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה