תחושת לחץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/10/2011 | 09:59 | מאת: עליזה

שלום, אני בת 40 אמא לשלושה לידהאחרונהלפני שנתיים ללא מחלות רקע או נטילת תרופות. בשנה האחרונה כאשר אני מרגישה צורך להשתין אפילו כמות שתן קטנה אני חשה שאם אנימתאפקת אני חשה תחושת לחץ שמורגשת באזור הבטן ולא באזור שלפוחית השתן בלילה אני חשה לחץ כזה מפר פעמים ומתעוררת לניתים בגלל כמות שתן קטנה רציתי לדעת האם התופעה מוכרת לך והאם זה יכול להיות משהו מסוכן

29/10/2011 | 18:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בכיס שתן רגיז. לא מסוכן אך מפריע לאיכות החיים. הטיפול ביופידבק או תרופות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה