בעיה בהחזקת שתן ויציאות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/10/2011 | 12:09 | מאת: איילה

אני בת 25, יש לי תסמונת המעי הרגיז. כשאני צריכה לתת שתן או יציאה, אני לא מצליחה להתאפק וזה משתחרר לי בצורת גזים עם ריח רע. בגלל תסמונת המעי הרגיז, אני מרגישה הרבה מאד פעמים צורך להתרוקן ולפעמים אפילו כשלא יוצא בסוף כלום ולכן יוצא שאני מתאפקת רוב הזמן. אשמח אם תכוון אותי לאיזה מומחה כדאי לפנות כדי לפתור זאת.

29/10/2011 | 18:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

למראפאת ריצפת אגן כמו שלי בביח וולפסון 035028417. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה