צניחה של צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/02/2004 | 15:33 | מאת: הלנה

שלום רב אני בת 55 . היו לי 3 לידות. לפני כ-10 שנים הירגשתי שאני סובלת מבריחה של שתן. כיוון שזה לא החמיר לא עשיתי כלום בנידון. לפני כשלושה חודשים התחלתי להרגיש שחלקים צונחים לי למטה מאזור הרחם. בבדיקה של רופא נקבע שזו צניחה של צוואר הרחם. ולדבריו עלי להוציא את הרחם. קראתי בשבוע שעבר בעיתון שאתה עורך ניתוחים מאוד מתקדמים בתחום. ברצוני להגיע אליך במסגרת קופת חולים מכבי. מה עלי לעשות? תודה להתיחסותך

09/02/2004 | 18:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לעבור אבחון ורק לאחר מכן החלטה על טיפול. באזור הצפון ניתן לפנות אלי בטל- 04-8337164 במרכז- בקשי מרופא המשפחה שלך הפניה למרפאה אורוגינקולוגית בוולפסון ואשמח לראותךולטפל בך. בברכה

10/02/2004 | 12:10 | מאת: הלנה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה