ריצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/10/2011 | 09:26 | מאת: אילנה

שלום לך ד"ר אני בת 27 אחרי שתי לידות רגילות, חודשיים אחרי לידה שנייה התחלתי להרגיש גוש בוגינה שיוצאת החוצה. הרופא גניקולוג שלי אמר לי שזה שכיח והמליץ על ניתוח.השאלה שלי היא: האם אני צריכה לעשות את הניתוח או אפשר גם לטפל בדרכים אחרות? והאם אחרי הניתוח אני אוכל להיכנס להיריון וללדת שוב.תודה ויום טוב

15/10/2011 | 06:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך להתמיד בפיסיוטרפיה ולהתרחק מהלידה. המצב ישתפר, אל תמהרי להינתח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה