מתן שתן לסרוגין בהיריון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/09/2011 | 08:15 | מאת: מור

שלום דר', אני בשבוע ה-31 להיריון, בת 40,מזה כ-10 שבועות מתן השתן בתדירות יותר תכופה- שזה מובן בגלל העובר, אך אני נותנת שתן לסרוגין עד שכל השלפוחית מתרוכנת, האם זה תקין? תודה ויום נעים

22/09/2011 | 09:51 | מאת: ד"ר קונדריאה

התופעה מוכרת שכיחה ולא מזיקה לאחר הלידה עליך לעבור בדיקה לברור האם אין לך צניחה קלה של ריצפת האגן. שנה טובה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה