השתנה לילית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/09/2011 | 12:13 | מאת: סיגלית

אני בת 26 ואם לילדה בה שנה וחצי. מאד הניתוח הקיסרי (שארע לפני שנה וחצי), אני לא מצליחה לישון שנת לילה שהיא ארוכה יותר מ-6 שעות. אני מבינה שזה לא אמור להיות כך... מתי זה עשוי להסתדר, אם בכלל?

19/09/2011 | 18:46 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין קשר בין התופעות שתארת וריצפת האגן. בברכה

19/09/2011 | 22:14 | מאת: סיגלית

בהמשך לתגובתך, הייתי רוצה לדעת במה כן יכולה להיות קשורה הבעיה (שנת לילה מקסימלית של 6 שעות שבסופה יש רצון עז להשתין).

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה