שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/09/2011 | 19:21 | מאת: רוני

שלום הובחנת בבית חולים מאיר לאחר סדרת בדיקות כולל אורדינמי שאני סובל משלפוחית רגיזה והרופא רשם לי מרשם של תרופה שאבד ומשום מה ברישומים של הקופה לא מוצאים את התרופה בטענה שהממצא נרשם ולא סוג התרופה ברצוני לברר על סוגי תרופות לטיפול בסל הבריאות ומחוצה לו תודה.{במידה ויש משהו לעשות אשמח}

14/09/2011 | 19:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה