שלפוחית רגיזה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/09/2011 | 19:39 | מאת: שירה

שלום.אני לא מאובחנת,אך לפי כל השאלות בפורום אני כמעט בטוחה שאני סובלת משלפוחית רגיזה. לכן יש לי שאלה: אני בת 23 כמעט והשפתיים הקטנות אצלי בולטות החוצה (יוצאות מהשפתיים הגדולות) האם יש איזה שהוא קשר בין זה לבין תופעת השלפוחית הרגיזה? האם זה אחת מתופעות הלוואי? אם לא, מה זה יכול להיות? אשמח מאוד לקבל תשובה. אני מאוד לא רגועה בגלל זה...

10/09/2011 | 10:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין קשר!

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה