פיפי באופן קיצוני, ופיטרייה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/09/2011 | 22:56 | מאת: טל

ד"ר קונדריאה שלום לפני יומיים הרגשתי צורך ללכת לשירותים אני לא צוחקת, כל 10 דקות........ ופתאום גם כאבים כאלה פנימיים באיבר המין לפי מה שאני מתארת כמו מה זה נשמע לך? יש סיכוי שזה דלקת לקונדומים? יש דבר כזה? ב. ממה זה יכול לנבוע כל זה? שבת שלום

10/09/2011 | 05:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

מתאים לדלקת מקומית בכיס השתן או בנרתיק. בהחלט יתכן שהרקע הוא השימוש בקונדום

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה