דחוף דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/08/2011 | 12:52 | מאת: רונית

שלום, בת 60 סובלת דלקות חוזרות בתקופה האחרונה קיבלתי מקרודנטין והיתה לי רגיעה של חודש קיבלתי שוב דלקת בבדיקת השחן הליאוקוציטים 100 אין חידק בתרבית וכך כל השנים. לפני 10 ימים קיבלתי מונרול לא עזר לאחר יומיים קיבלתי אופלודקס לחמישה ימים. ולקחת כדור מקרודנטין אחד ליום למניעה. היום אני מסיימת את האופלודקס היתה הטבה בכאבי הבטן שחלפו אך החלה לי צריבה לאחר הטלת השתן . האם זו פטריה? או שמוכיח שקיימת דלקת? בעוד יומיים עומדת לטוס מבקשת עזרה דחופה

20/08/2011 | 05:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

דלקות חוזרות בדרכי שתן בתקופת הגיל השלילי שכיחות עקב ירידת עמידות השופכה וכיס השתן לזיהום עולה מהנרתיק. לעיתים טיפול מונע קבוע הוא הפיתרון. כמו כן חמוציות באופן קבוע יעילות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה