רשתות לתיקון צניחה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/08/2011 | 21:14 | מאת: גילה

עברתי ניתוח עם רשת קדמית ואחורית. מאז אני סובלת מכאב בפתח הנרתיק. האם הרשתות ממוקמות בפתח הנרתיק או בעומק הנרתיק? יכול להיות שהרשתות גורמות לכאב? מה ניתן לעשות?

15/08/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

הרשת ממוקמת מפתח הנרתיק ופנימה על פני דופן הלדן. יש לברר את סיבת הכאב. זאת יכולה להיות חשיםפת רשת נרתיק התכווצות הרשת או החלמה לא תקינה הגורמת לכאב. הועצי עם הרופא המנתח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה