תופעות לוואי של וסיקר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/08/2011 | 12:28 | מאת: דפני

שלום, אני בת 51 +1, בריאה לחלוטין, ללא תרופות קבועות.סובלת כשנה מתופעת "שלפוחית רגיזה", עברתי בדיקות ואבחון אצל אורוגניקולוג וקיבלתי מרשם לוסיקר. אני מבינה שאחת מתופעות הלוואי של התרופה היא עצירות, אז בעצם מחליפים צרה אחת באחרת, יש תרופה אחרת לבעיה?

15/08/2011 | 08:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש מספר תרופות ויחד עם רופאך המטפל ובסבלנות יש למצוא את המתאימה לך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה