שלפחית רגיזה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/08/2011 | 19:20 | מאת: אושרה כהן

אני בת 47 ,לאחר 4 לידות והפלה טבעית אחת. לפני יותר משנתיים ביצעתי בדיקה של השלפוחית וגיליתי כי הלחץ על הלפוחית גדול פי 3 מהנורמה. התחלתי בטיפול תרופתי אך המצב החמיר יותר-- בהרגשה ובתכיפות הביקורים בשירותים ולאחר מספר חודשים הפסקתי את הכדורים. אני מייבשת את עצמי לפעמים ולא שותה כדי שלא אלך כל כמה דקות לשירותים, אני מתעוררת בלילה במיוחד כדי ללכת לשירותים. האם יש אופציות אחרות מטיפול תרופתי ? מה לגבי ניתוח- האם ניתן לנתח? ומה לגבי זמן החלמה לאחר הניתוח? אשמח לקבל תשובה ופרטים נוספים בנושא.תודה אושרה.

08/08/2011 | 07:42 | מאת: ד"ר קונדריאה

לפי תאורך אין ניתוח מתאים למצבך והטיפול היעיל הוא תרופתי.בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה