אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/07/2011 | 08:33 | מאת: אלה

שלום ד"ר, כמה הודעות מתחת המלצת לי לפנות למכון פיזיוטרפיה לגבי חיזוק רצפת האגן בהריון, אני שואלת שוב כי לא נעניתי מקודם. אין לי שום בעייה כרגע אני רק רוצה לדעת אלו תרגילים לעשות אז האם אין שום בעייה לפנות למכון פיזיוטרפיה ישירות? מה עליי לעשות לקבוע תור עם רופא או שצריך הפניה קודם?

28/07/2011 | 08:37 | מאת: אלה

לא עונים לשאלות..

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה