PESSAEY

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/07/2011 | 09:43 | מאת: נטע

בת 44 עם צניחת רחם, הרופא נתן לי קוביה PESSARY מספר 3. שמתי את הקוביה כפי ששמים טמפון, אך כאשר הטלתי שתן, הרגשתי שהקוביה נלחצת החוצה, ולפי מה שקראתי ההסבר שצורף לקוביה, הקוביה אמורה להדבק כמו וואקום לגוף, היתכן שלא נכנסה הקוביה מספיק עמוק,כיצד למנוע את יציאת הקוביה בכל פעם שאתן שתן?

22/07/2011 | 11:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

את זקוקה לקוביה גדולה יותר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה