בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/02/2004 | 17:03 | מאת: נילי

שלום אני בת 51 ומזה שנים בזמן מאמץ או צחוק היה לי בריחת שתן, אבל זה הולך ונעשה יותר גרוע ,במיוחד שאני פעילה מאוד בספורט,לכן לפעמים אני חיבת להפסיק את המשחק באמצע שהמצב יכול לגרום לבושה. האם יש אפשרות לתרגילים או לתרופות טבעיות כדי לשפר את המצב? אני מודה לכם

05/02/2004 | 13:25 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לך בעיה של איכות חיים. אנו האורוגינקולוגים יכולים לעזור לך. למרות שתאורך טוב את חייבת ברור אורוגינקולוגי מלא שבעקבותיו נוכל להציע את הטיפול המתאים והיעיל ביותר. בהחלט תרגול ריצפת האגן עשוי להיות אופציה. בברכה

09/02/2004 | 08:39 | מאת: כלנית

שלום תודה על התשובה המהירה,אבל איך אפשר להגיע לברור אורוגינקולוגי מלא? האם התכוונת לבדיקה אצל גיניקולוג והאם אפשר לדעת על התרגילים שבכל מקרה לא יזיקו אם אבצע אותם. תודה מראש

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה