כאבים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/06/2011 | 18:10 | מאת: אחרי לידה

שלום ילדתי לפני כ-7 שבועות בלידת ואקום. לפני כשבועיים החל לי כאב מוזר באזור בו ביצעו לי תפרים - כאב פנימי עמום ולא ברור שלא היה מאז הלידה. כמו כן אנ יחשה בכאב בפתח השופכה כאשר אני עושה פיפי ובדגדגן בעת גירוי מיני - כאב כמו דקירה חזקה. הייתי בבדיקה אצל רופא נשים לפני כשבוע והוא טען כי הכל תקין האם נראה לך כי מדובר בבעיה ברצפת האגן? אם כן מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה

29/06/2011 | 10:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

נשמע כתהליך החלמה תקין. הזמן ישפר את מצבך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה