לויקופלקיה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/06/2011 | 13:55 | מאת: אתי ק.

לאחרונה עברתי בדיקת ארודינמית וגילו שיש לי כיס שתן רגיזה וךפי בדיקת טלסקופיה הממצאים. בשלפוחית גרוי בצואר כיס השתן והטריגונום(לויקופלקיה) וגרוי קל בכול הדפנות אחרי מילוי בסילין הרגשת לחץ אחרי מילוי של150 סמק מה זה אומר לגבי הבדיקה יש לי גם כאבי בטן תחתונים בעיקר בשעות הערב ובריחת שתן ברצוני לדעת מה זה אומר הממצאים תודה רבה ומחכה לתשובה בהקדם

11/06/2011 | 13:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

את סובלת מכיס שתן שהצטמק ועצביו פגועים הטיפול תרופתי פני לאורגינקולוג

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה