תסמונת השלפוחית הכואבת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/06/2011 | 21:33 | מאת: תמר

שלום לך, אחותי סובלת מזה שנה וחצי מתסמונת השלפוחית הכואבת לפי טענת רופאה , שמתיחס באדישות לענין , כי אין מה לעשות ועליה לסבול כל החיים. עשו לה כל מיני טיפולים , של הזרקות של חומרים שונים שכלל לא עוזרים. האם נכון הדבר שבחורה בת 45 , תצטרך כל כך לסבול כל חייה , בלי ששום תרופה תקל? תודה

03/06/2011 | 09:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

לצער כולנו יש בעיות ומחלות שונות מהם סובלים אנשים שונים אשר הרפואה אינה יכולה לפתור. יש מקום לפנות לאורולוג או אורוגינקולוג נוסף לחוות דעת נוספת לבדיקת האבחנה ואפשרויות הטיפול. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה