שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/05/2011 | 16:23 | מאת: תלמה

לפני 27 שנים עברתי תאונת דרכים, בעקבותיה אני חשה צורך להתפנות לעיתים קרובות מאוד, לפעמים בפער של דקות. אחרי שנים של הכחשה אני רוצה להגיש תביעהץ האם, אחרי 27 שנים ושתי לידות, יש עוד בדיקה שאני יכולה לעשות ולהשתמש בה בתביעה? תודה

22/05/2011 | 16:25 | מאת: תלמה

שכחתי להוסיף שנפגעתי נוירולוגית ואורטופדית באגן (שבר, צליעה וכו')

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה