אגוז 26 קרית ביאליק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/05/2011 | 17:48 | מאת: דודי

אישתי בת 54 ,לאחרונה נמצא דם בשתן,שתן לציטולוגיה הראה ממצאים של תאי אורותל,תאי דם מעטים,תאי דלקת מעטים,גבישים,ללא סימני ממאירות. האם מומלץ במצב זה לבצע ציטוסקופיה? תודה

21/05/2011 | 08:36 | מאת: ד"ר קונדריאה

הממצאים שפירים. ההחלטה לציסטוסקופיה תתקבל ע"י אורולוג המטפל שלו פרטים רבים נוספים לגבי מצב ותלונות המטופלת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה