תחושת "פעימה" לבת 8

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/03/2011 | 15:31 | מאת: בעיה מטרידה

שלום רב, ביתי מתארת מזה 3 ימים תחושה מטרידה בפות - לבריה: "נפתח ונסגר כל הזמן". אין במקום כל סימנים חיצוניים (לא נפיחות ולא אודם). ביתי החכמה ערכה "סטטיסטיקה": שאלה 3 חברות (2 בנות 8 ואחת בת 7). שתי בנות ה-8 טענו כי הן חשו את אותן התחושות. חשוב לציין כי כל ה-4 הינן בנות נבונות שניתן לסמוך על תאוריהן. מכאן שזוהי כנראה תחושה רווחת בגיל זה (אולי תחילת גירוי הורמונאלי שאין הן יודעות לפרש?). אודה לך אם תוכל להוסיף לי מידע, מאחר ועד ה"סטטיסטיקה" של ביתי כבר היספקתי לחשוב על אפשרויות של בעיות ברצפת האגן / משהו דמוי שבר - כל אלו עקב האסוסיאציה ה"פעימתית" לתאור של בתי. האם לשכוח מהעניין או להמשיך ולחקור? המון תודה מראש!!!

19/03/2011 | 22:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

כדאי לפנות לרופא ילדים מטפל. במידה ובדיקתו תקינה יש להניח שמדובר בתחושה שאיננה על רקע בעיה מקומית ויש לנסות להמתין ו"לשכוח" בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה