דליפה? או בריחה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/03/2011 | 23:04 | מאת: ליאת

היי ד"ר אלכסנדר... אני כחודש וחצי לאחר לידה. יש לי בעיה של דליפה... כל פעם שאני עושה פיפי יש לי מין דליפות (טיפות) של שתן (על התחתון)לאחר שאני מסיימת לעשות פיפי... זה מציק...ולא נעים בכלל... האם יכול להיות שיש לי צניחה של רצפת האגן?! מה עושים עם זה? לאיזה רופא פונים? והאם זה עובר לבד..?

11/03/2011 | 19:25 | מאת: ד"ר קונדריאה

זה ישתפר מעצמו אך בהחלט יש מקום לפנות לאורוגינקולג וכן לפיסיוטרפיה לחיזוק ריצפת האגן. אין להניח שיש לך צניחה משמעותית בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה