השתנה מרובה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/02/2011 | 21:24 | מאת: אורטל

ד"ר שלום, אני בת 17, וכשבוע אני סובלת מהשתנה מרובה .. עד לפני שבוע הייתי יכולה להיות בבית הספר עד השעה 14:30 בלי צורך להטיל שתן בכלל, אך כיום אני לא מצליחה להחזיק מעמד עד 10, אני מרגישה לחץ וכאבי בטן עד רגע הטלת השתן . עוד דוגמא, היא שהייתי יכולה עד לפני שבוע לישון עד שעות אחר הצהריים מבלי להתעורר למתן שתן, אך כיום אני משכימה מוקדם בשל לחץ להטיל את מימיי. חשוב לציין שמהטלת השתן לא מלווה בצריבות וכדומה, ואיני שותה יתר על המידה . ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם היא תעבור מעצמה, או יש לגשת לרופא ולטפל בה ?

21/02/2011 | 09:28 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לבצע בדיקת שתן . יתכן וחלץ בלימודים או בסביבה הוא הגורם. כדי לפנות גם לרופא נשים. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה