עזרה-

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/02/2011 | 23:09 | מאת: רננה

אני סובלת מבריחת שתן בעיקר בהליכה מהירה/ קפיצות/ ריקודים. בזמנים מסויימים גם בעת היתעטשות, צחוק, וכו. בקיצור רוב הזמן. ניגשתי לרופא נשים מומחה לאורולוגיה. הוא בדק ידנית בלבד, ואמר שאני צריכה להגיע אליו, לשלם 3000 שח ולעבור ניתוח. קצר שיחזיר אותי להיות בת 18, כדבריו.... הייתי בשוק. מההתייחסות, וגם מהאבחנה המהירה. מה אפשר לעשות? ניתוח יעזור? קראתי כאן שלמישהי עשו 3 פעמים ניתוח. זה עלול לקרות? אין פתרון לפני ניתוח? תודה

15/02/2011 | 19:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בדליפת שתן במאמץ. ניתן לנסות פסיוטרפיה לחיזוק ריצפת האגן. הטיפול היעיל ביותר הוא ניתוח סרט תת שופכתי עם סיכויי הצלחה קרובים ל-90% בידי מומחים לנושא. כבכול ניתוח יש סיכון לכשלון וסיבוכים. ניתוחים אלה בידיים מיומנות יעילים ובטוחים מאוד. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה