חולשה בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/02/2004 | 10:58 | מאת: דלית

שלום רב, אני בת 70. התאלמנתי לפני שלש שנים. לאחרונה הכרתי חבר וטוב לנו ביחד. הפעילות המינית במיטבה אבל אני חשה חולשה בשלפוחית השתן( לא היה כך לפני כן) עד כדי איבוד שתן בכמות קטנה בדרך לשירותים. בבדיקה גיניקולוגית שעברתי לאחרונה הרופאה ציינה בסיפוק שהכל כשורה. שאלתי לצוות הנכבד, האם חולשה זו נובעת מהפעילות המינית ואיך ניתן להתגבר עליה. בתודה, דלית.

02/02/2004 | 08:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

אל תפסיקי את קיום היחסים. פני לאורוגינקולוג- ניתן לעזור לך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה