שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/01/2011 | 22:57 | מאת: לי

מה עושים במצב של חוסר תחושת התרוקנות במתן שתן? לאן פונים? ביומיום אני חיה עם זה, אבל בלילות אני לא יכולה להירדם בגלל זה, כל לילה הסיוט מתחיל מחדש. יש פתרון לזה?? בת 26, רוצה להיכנס להריון- זה יכול להוות בעיה, או להחמיר לאחר הריון ולידה? תודה מראש, לי

11/01/2011 | 18:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת ברור אורוגינקולוגי ונוירולוגי מלא לצורך אבחון מדוייק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה