שלפוחית רגיזה מאודדד

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/01/2011 | 11:59 | מאת: כלנית

שלום דר' אני בת 33 לפני כ 4 שנים ילדתי בניתוח קיסרי (לידה אחת) אני מוצאת את עצמי במהלך היום הרבה פונה לשרותים הדבר מפריע לי מאוד . בייחוד בלילה אני קמה בממוצע כ 3 פעמיים ולפעמים ביום 5 ד' אחריי שהייתי בשרותים יש לי שוב... אני ממש לא יודעת מה לעשות בעבר היתי אצל רופא אשר נתן לי כדורים לבליעה פעם ביום ואמר שזה יעזור חוץ מיובש בגרון הכדור לא עשה כלום בבקשה אם אוכל לדעת אם יש תרופה ? או משהוא אחר לטפל בבעיה הזו ? זה ממש פוגע לי באיכות חיים . יש לציין שאני עוברת טיפולי פוריות יתכן שהבעיה פוגעת בפוריות ? תודה רבה מראש

11/01/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין קשר לפוריות. יש לך כיס שתן רגיז והטיפול תרופתי או בביופידבק לריצפת האגן. יש תרופות מספר למטרה זאת וצריך למצוא את המתאימה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה