טיפה ועוד טיפה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/12/2010 | 08:12 | מאת: ענת

שלום: בת 40. לאחר 2 לידות . האחרונה בהן לפני 10 שנים לידת חטף. אני סובלת מבריחת שתן במאמץ, בעיקר בריצה. מתעוררת בלילה לפחות פעמים בכדי לרוקן שלפוחית. במקביל מתעניינת בהצרת נרתיק. האם ניתן ל"טפל" בשני צרכים אילו יחד? ואם כן לאן לפנות? (גרה בפריפריה ולקופ"ח אין אורגניקולוג בסביבה הקרובה). תודה,

01/01/2011 | 09:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

לאחר אבחון מתאים כנראה ואת זקוקה לתיקון הדליפה עי ניתוח זעיר פולשני נרתיקי באותו זמן בהחלט ניתן לבצע גם הצרת נרתיק. אשמח לבדוק אוך ולטפל בהתאם לממצאים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה