גוש בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/12/2010 | 08:41 | מאת: שי

אשתי בת 28, כחודש אחרי לידה שלישית. אמש הבחינה בגוש בשר המבצבץ בפתח הפות. האם זו צניחת רחם? יכול להיות משהו אחר? האם זה נורמלי בגיל כזה? האם הדבר עשוי לפגוע ביכולת להרות שוב?

01/01/2011 | 09:01 | מאת: ד"ר קונדריאה

ככול הנראה מדובר בצניחת דון הנרתיק. אין בכך להפריע להריונות. יש מקום להבדק עי אורוגינקולוג וכנראה לבצע תירגול לחיזוק ריצפת האגן בהדרכת פיסיוטרפיסטית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה