ניתוח - אנא עזרה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/12/2010 | 17:40 | מאת: עמליה

בת 46. מזה מספר שנים אני סובלת מצניחת איברי האגן. הומלץ לי לעבור ניתוח באמצעות רשתות. האם מומלץ לדעתך לבצע ניתוח זה? אודה לך מאוד באם תוכל לכוון אותי לרופאים בעלי נסיון בתחום זה. כמו כן הייתי מבקשת באם נשים עברו ניתוח כזה לספר לי על נסיונן. תודה מראש.

10/12/2010 | 20:46 | מאת: יעל

ניתוח לצניחת איברי האגן מומלצת מאוד. איכות החיים משתנה הניתוח יחסית קצר מאוד אולם ההחלמה ארוכה ומעט כואבת לכן מומלץ להשתמש בכדורים להקל על הכאבים. כן משתמשים ברשתות. אני עברתי את הניתוח אצל ד"ר נוימן מומלץ מאוד. בהצלחה יעל

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה