דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/11/2010 | 17:01 | מאת: נעמה

אני בהריון, שבוע 27. כבר 3 פעמים עשיתי בדיקת שתן תרבית. כבר 3 פעמים התוצאה היתה Mixed growth כלומר הרופאה טוענת שלא ניקיתי מספיק את האיבר מין. אני לא מבינה מה עשיתי לא נכון. אני מתקלחת לפני הבדיקה, אני מנקה טוב טוב שם, אני מנגבת שם כמו שצריך, אחר כך אני מעבירה את אמצע זרם השתן לכוס. אז אני לא מבינה איפה הטעות שלי. כבר 3 פעמים אני מנסה לעשות תרבית לשתן וכל פעם מחדש אומרים לי הבדיקה לא יצאה טוב, תחזרי על הבדיקה. די, נמאס ליייייי. אותו סיפור כבר 3 פעמים. ואני כל כך מקפידה שיהיה נקי. אני כבר מיואשת. מה לעשות?

30/11/2010 | 09:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

התשובה תקינה. המשיכי מעקב הריון רגיל ובדיקות לפי ככלי מעקב הריון. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה