תכיפות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/11/2010 | 10:04 | מאת: אירית

סובלת הרבה חודשים מתכיפות ודחיפות במתן שתן. אורוגניקולוג עשה בדיקה ואין צניחה כל שהיא. לפני חצי שנה עשיתי us יצא תקין אl שבוע שעבר עשיתי שוב והרופא באולטרסאונד אמר שיש זנבית קטנה מרכזית בבסיס השלפוחית שיכול להתאים לצניחת השלפוחית. האם יתכן שזו צניחה והאורגניקולוג לא זהה בבדיקה או שגם יתכן לפי הus שזה בעיה אחרת. עלי לציין שהשלפוחית לא היתה מלאה בזמן הבדיקה והנפח היה 70 סמ"ק. מה היית מייעץ לי לעשות? תודה

08/11/2010 | 08:45 | מאת: ד"ר קונדריאה

עניתי בפ]ורום וולפסון

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה