כל הזמן צריכה פיפי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/11/2010 | 18:35 | מאת: לירז

אני בת 24 ואני סובלת כבר כמה שנים מהתופעה של שלפוחית רגיזה. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות: בדיקות דם,שתן, אולטראסאונד . הלכתי לרופאת נשים כדי שתשלול אפשרות של סרטן ברחם ובשלפוחית וגם אצל אורולוג שלא מצא כלום. אני מאוד מתוסכלת מהמצב, ואפשר להגיד שזה פגע לי מאוד באיכות החיים. אני אמורה להתחתן בקרוב, והשאלה שכל כך מטרידה אותי, איך אני אוכל להיות בחופה כשכל שנייה אני חייבת פיפי ובקושי יכולה להתאפק?? קראתי עכשיו על תרופה בשם "וסיקר". הייתי מאוד רוצה לקחת אותה אבל לא יודעת למי לפנות. אשמח לקבל עזרה, בתודה מראש

03/11/2010 | 14:46 | מאת: רויטל

לירז יקרה, פני לאורוגינקולוג או לאורולוג הם בטוח מכירים את התרופה, נסי גם אצל רופא המשפחה שלך.בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה