כובד בנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/10/2010 | 18:00 | מאת: שרית

שלום מעולם לא ילדתי/קיימתי יחסים אני מרגישה מזה כחודש+ כובד בנרתיק ובפי הטבעת בעת יציאה שאלתי היא מי יכול לאבחן אם צנח לי הנרתיק? בעת מחזור בהוצאת טמפון (מצטערת על התיאור) אני מרגישה ממש את כל האיזור נמשך למטה אני מרגישה אובדן תחושה גם בעת יציאה ואיזור נרתיק אני מאוד מודאגת אשמח לתגובה

18/10/2010 | 09:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ויש לך גם שינויי תחושה באזורים נוספים פני בבקשה לנוירולוג במידה ולא פני לרופא נשים לאבחון. לא נשמע לי שמדובר בצניחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה