עצירות ושלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/09/2010 | 17:23 | מאת: חלי ז

שלום ד"ר רציתי לשאול האם עצירות יכולה לפגוע בשלפוחית השתן? לפני כמה ימים הייתה לי עצירות קשה בה התאמצתי ולא הצלחתי לעשות יציאה ואחרי יומיים אני הולכת לעשות פיפי בתדירות גבוהה. האם זה שלחצתי על מנת לעשות יציאה פגע בסוגר של השלפוחית יש תופעה כזאת?

25/09/2010 | 07:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

עצירות וכול לחץ תוך בטני מוגבר מעודד צניחה אך מדובר בתהליך חוזר וממושך- שנים ולא עצירות בודדת

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה