שתן בלילה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/09/2010 | 06:23 | מאת: ברברה

שלום, אני אישה בת 56 ובחצי שנה האחרונה אני מרטיבה את המיטה מבלי להרגיש.. לאחרונה אני לובשת תחתון טיטול.. אני מתביישת לספר לרופא שלי וכך הבעיה לא נפתרת. מדוע זה קורה לי..? מדוע איני מרגישה שאני מרטיבה? התחתון חיתול מלא בבוקר... אני בבעיה. איני יכולה לישון אצל הבת שלי שילדה לפני שבוע והיא זקוקה לי.. אנא תגובתכם .. ברברה

18/09/2010 | 11:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לאורוגינקולוג לברור וכן לנוירולוג לבדיקה מלאה. נראה שלאחר ברור תוכל בעייתך להפתר ע"י טיפול תרופתי לשלפוחית רגיזה.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה