לוקחת יומיים וסיקר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/09/2010 | 10:55 | מאת: שיר

שלום לוקחת יומיים וסיקר 10 מ,ג אך אין כל שינויי הולכת לשרותים כל שעה לערך, האם אפשרי לקחת 2 כדורים או לפחות למספר ימים -לרגל טיול- האם ממליץ אוליי כדור אחר יותר אפקטיבי אני בת 53 ויש לי תור לאורגניקולוג אך בנתיים ...תודה על תשובתך

03/09/2010 | 14:22 | מאת: ד"ר קונדריאה

רצוי לקחת שבועיים לפחות לפני החלטה על מידת היעילות. שנה טובה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה