שטח סולידי 3 ס"מ על 3 ס"מ בדופן שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/08/2010 | 06:41 | מאת: אלמה

אני בת 70, לוקחת כדורים נגד לחץ דגם גבוה וחוץ מזה בריאה. לאחרונה היה לי קושי בהטלת שתן ונשלחתי לאולטראסאונד שלפוחית שתן וכליות והממצא היה משטח סולידי בדופן השלפוחית וגם ציסטה בגודל 1.5 ס"מ על הכלה. האם זה מסוכן? מה עלי לעשות הלאה ? תודה מראש עלתשובתך.

31/08/2010 | 06:50 | מאת: ALMA

סליחה, היתה טעות בהקלדה, הציסטה של 1.5 ס"מ היא על הכליה השמאלית וגם השטח הסולידי הוא בדופן שמאל של שלפוחית השתן. (בגודל 3 ס"מ על 3.1 ס"מ). בדיקת דם כללית - תקינה וגם בדיקת שתן ותרבית - תקינה. כאמור האולטרסאונד היה בעיקבות תלונתי על מיעוט שתן וקושי במתן שתן במשך היום.(בבדיקה התברר שהשלפוחית לא מתרוקנת עד הסוף). מה לעשות? אני מאד לחוצה. תודה מראש.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה