צניחת דופן הנרתיק?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/08/2010 | 00:31 | מאת: מיקי

בת 44, 6 לידות עם תינוק בן שנה, מניקה. לפני כארבעה ימים הביחנתי בגוש בשר שמפריע לי בפתח הנרתיק בחלק הקידמי שליו הקרוב לבטן. האם מדובר בצניחת דופן הנרתיק? רופאת נשים שביקרתי אצלה למחרת היום, לא הבחינה בדבר ואף חרצה ש"אין לי צניחת רחם", אך אני עדיין מרגישה ואף רואה אותו בפתח הנרתיק. האם הטיפול בכך הוא בהכרח ניתוחי? אוכל להרים לאחריו את ילדיי הקטנים?

02/08/2010 | 09:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

בקשי מרו]אתך לבדוק אוך בעמידה בלחץ תוך בטני לאחחון מדוייק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה