בריחה צואתית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/07/2010 | 18:36 | מאת: שירלי

בת 71 ,לחץ דם גבוה + סכרת -שניהם בדר"כ מאוזנים ע"י נטילת תרופות. לאחרונה ורק כשאני נמצאת במקום ממוזג -קר , יש לי בריחה צואתית - שאינני מרגישה בה אלא רק בדיעבד . מה יכולה להיות הבעיה ??(מקווה שאני בפורום הנכון )

02/08/2010 | 09:25 | מאת: ד"ר קונדריאה

את בפורום הנכון. חייבת בברור רצפת אגן. פני למרפאתי המולטידיסציפלינרית בביח וולפסון 03-5028407 לגלית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה