צניחת שלפוחית השתן וצניחת הנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/07/2010 | 09:37 | מאת: חלי

שלום, אני בת 30 חודש וחצי לאחר לידה שנייה רגילה עם תפרים וטחורים, ביקרתי אצל פיזיוטרפיסטית פגישה אחת ובה אובחן כי יש לי צניחה נרתיקית וצניחה בשלפוחית השתן דרגה 3 , לאימי הייתה צניחת רחם לאחר לידה שלישית,אני לא נוטלת תרופות קבועות . ברצוני לדעת מה הסיכוי שבעזרת תירגול ופיסיוטרפיה המקום יתרפא? כמה זמן זה אמור לקחת? האם אני בכל מקרה יצטרך ניתוח? מה ההשלכות של הניתוח על הריון נוסף? האם אני אוכל עוד ללדת ילדים לאחר ניתוח? האם אני חשופה יותר לדלקות באיזור? האם מותר להיכנס לים ולבריכה ? זה לא יחמיר את המצב? תודה.

18/07/2010 | 13:26 | מאת: בנוסף

ברצוני לציין כי אינני סובלת מבריחת שתן.

19/07/2010 | 06:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

עם תירגול המצב ישתפר. הבדקי בעוד חדשיים עי רופא הנשים שלך. במידה ותעברי תיקון ניתוחי הוא לא יפריע להריון עתידי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה